Stergerea unui cont de facebook

M-am lovit de treaba asta la un moment dat si mi-a luat un minut – doua sa-mi dau seama ce/cum/unde.

Va trebui sa mergeti la „Account settings” („Setarile contului”? in romana), apoi la „Security”(„Securitate” in romana) si click pe „Deactivate your account”(„Dezactiveaza-ti contul”? in romana). Am presupus doar traducerile in romana, nu garantez ca sunt exact asa, probabil ceva pe acolo. Contul nu se va sterge, doar se va dezactiva. Va trebui sa nu incercati sa va logati pe el o perioada, deoarece, daca o faceti, se va anula dezactivarea.

In poze, mai jos:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Fiecare nou articol să fie livrat pe email.

%d blogeri au apreciat asta: